Du er landet på Vinduesskraber.dk, det helt rigtige sted at finde Nilfisk vinduesvasker. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Nilfisk vinduesvasker tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Nilfisk kemi, 500 ml. til Smart vinduesvasker

  • Dagens pris: 34,98 kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 69,95, nu kun 34,98.
    Du sparer 34 kr. / 49 %
  • Fundet hos Davidsenshop.dk
  • Mærke: Nilfisk

Vores første anbefaling er “Nilfisk kemi, 500 ml. til Smart vinduesvasker” som lige nu er på tilbud hos Davidsenshop.dk.

Her er prisen sat ned med 49 % og kan altså fås for kun 34,98 – en besparelse på 34 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Smart Shine koncentrat på 500 ml. er et rengøringsmiddel, som anvendes til Smart vinduesvasker.
Nok til 5 liter færdigblandet rengøringsmiddel.Rengøringsmidlet hjælper dig til et perfekt resultat af din vinduespudsning….

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

2: Oplader til Nilfisk Smart vinduesvasker passer til Original

Sidste produkt på vores liste er Oplader til Nilfisk Smart vinduesvasker passer til Original som vi har fundet til 179,- hos Quickparts.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Er din oplader blevet væk eller gået i stykker?Denne oplader passer til vinduesvaskeren Nilfisk Smart.Du er sikker på, at denne oplader passer til din vinduesvasker, da det er en original oplader fra Nilfisk….

Se hos Quickparts.dk ❯❯

Dyreste Nilfisk Vinduesvasker på listen er Oplader til Nilfisk Smart vinduesvasker passer til Original fra Quickparts.dk med en pris på 179.00. Billigste udvalgte Vinduesvasker er Nilfisk kemi, 500 ml. til Smart vinduesvasker som du kan købe for 34.98 hos Davidsenshop.dk. Forskellen på de to priser er 144.02 kr.
Ovenstående Nilfisk Vinduesvasker data og priser er hentet fra 2 butikker (Davidsenshop.dk, Quickparts.dk). Alle Nilfisk Vinduesvasker tilbud er opdateret i dag 02-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Vinduesvasker guides:

Fandt du ikke det rigtige Vinduesvasker blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Vinduesvasker: